Vakantiepark-Roompot-Zeebad-Breskens-afgewerkt---limit-fotografie-LR-29

Projectgegevens

Projectnaam

Roompot vakantiepark Zeebad Breskens

Locatie

Breskens

Afnemer

Bouwbedrijf Rijk

Opleverdatum

2023

Gebruikt product

Op maat gemaakte casco woningen

Doelgroepen

Woningcorporaties
Bouwbedrijven/aannemers
Gemeenten
Beleggers

Roompot vakantiepark Zeebad Breskens

Roompot Vakanties is momenteel bezig met de bouw van meer dan 200 nieuwe vakantiewoningen in Breskens en Nieuwvliet. De aantrekkelijke recreatiewoningen komen op de terreinen van bestaande campings die al deel uitmaken van de Roompot vakantieparken Beach Resort Nieuwvliet-Bad en Zeebad.

Breskens is een populaire familiebadplaats in West Zeeuws-Vlaanderen. De aloude vissershaven en moderne jachthaven geven het dorp zijn authentiek maritieme karakter. De stranden van Breskens zijn bekroond met een Blauwe vlag: Europees kenmerk voor schone en veilige stranden en jachthavens.

Na een paar uur zonnebaden, wandel je zo het levendige centrum in dat bol staat van de gezellige terrassen. Ook voor de thuisblijvers is er genoeg te doen. Een overdekt zwembad, tennisbanen en de Kids Club maken van elke dag een feestje.

Als betrouwbare partner hebben wij 83 casco's geleverd in opdracht van Bouwbedrijf Rijk. Deze casco’s zijn op verschillende manier ingezet. In totaal zijn er 21 tiny houses geplaatst. 16 lodges comfort waarbij twee casco’s zijn toegepast. En 15 lodges welness, waarbij twee casco’s zijn toegepast en een sauna is geïntegreerd in de woning. De casco’s zijn zorgvuldig en compleet afgebouwd in onze afbouwhal, voordat ze naar de bouwplaats werden vervoerd. De casco’s zijn compleet met badkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer op de bouwplaats in Breskens aangekomen.

De uitbreiding van het vakantiepark zal ervoor zorgen dat Roompot Zeebad nog meer gasten kan verwelkomen en hen een onvergetelijke vakantie-ervaring kan bieden. De casco's die wij hebben geleverd, zijn ontworpen met het oog op functionaliteit, comfort en esthetiek. Ze vormen de perfecte basis voor de verdere ontwikkeling van de accommodaties op het park.

Bij CascoTotaal begrijpen we het belang van efficiëntie en kwaliteit in de bouw. Door onze casco's aan te bieden, bieden we een snelle en kosteneffectieve oplossing voor het realiseren van projecten zoals deze uitbreiding van Roompot Zeebad. Onze casco's verminderen de bouwtijd en zorgen voor een consistente bouwkwaliteit, waardoor de projecten binnen de gestelde deadlines kunnen worden voltooid.

We zijn er trots op dat we hebben samengewerkt met Bouwbedrijf Rijk en Roompot en dat we hebben bijgedragen aan de realisatie van dit geweldige project. We kijken uit naar de voltooiing van de uitbreiding en naar de vele gasten die in de toekomst van de faciliteiten zullen genieten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe CascoTotaal uw bouwproject kan ondersteunen met onze hoogwaardige prefab betoncasco-oplossingen.

Video bouwupdate mei 2023 - Roompot vakantieparken

Logo CascoTotaal

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.