Casco-totaal-5602

Voor huisvestingsoplossingen bent u bij ons aan het juiste adres!

Gemeente

Door heel Nederland lopen de woningtekorten op. Ondanks dat daar de meeste vergunningen worden zijn verstrekt, zijn er straks duizenden woningen te weinig. Nederland heeft behoefte aan betaalbare, duurzame woningen en daarbij kan een innovatief concept uit de modulebouw goed van pas komen. Wij gaan kwalitatief hoogwaardige woningen maken, voor starters, doorstromers en voor alle inkomens en generaties. De woonvoorraad verduurzamen en tegelijk de leefbaarheid verbeteren dat is wat Circle gaat doen. Circle is een 3D-Betoncasco® waarmee diverse soorten gebouwen en gebouwvormen gemaakt kunnen worden, tijdelijk of permanent.

Betaalbaar wonen

Bouwlocaties, grondstoffen en mankrachten worden steeds schaarser en duurder. Het realiseren van betaalbare woonwijken worden een steeds grotere uitdaging voor vrijwel iedere gemeente. Ons nieuwe modulaire bouwconcept, Circle, biedt woningcorporaties en gemeenten een betaalbare oplossing voor het woningtekort. Door de efficiente manier waarop wij produceren in de fabriek, staat de prijs vast en kan de kostprijs van een woning omlaag. Integraal onwerp en prefabricage zorgen voor veel meer standaardisatie in de bouw, waarmee het afvalvolume en faalkosten worden verlaagd. Door de bouwtijden rigoureus te verkorten, kan tot 20% bespaard worden op de bouwkosten.

Assortiment aan variaties

Onze woningen worden integraal ontworpen in onze fabriek, maar bieden ontzettend veel mogelijkheden! Met de basismodule en afwisselende woningtypen kunnen verschillende varianten van gebouwen worden gevormd. Afhankelijk van de locatie en soort ontwikkeling worden de opties bekeken en wordt er per project nagedacht over de beste invulling, zoals grondgebonden woningen, appartementen of studio’s. Er is altijd een passend ontwerp!

798a9b457e4a465ba48afc6461358ef6-0002

Sneller bouwproces

Door snelle realisatie én just-in-time leveringen van de modules, kan veel sneller gebouwd worden wanneer dit vergeleken wordt met traditioneel bouwen. Er worden meerdere betonmodules per dag geproduceerd in de fabriek in Terneuzen. Door deze werkwijze kunnen tot 16 betonmodules per dag geplaatst worden.

Logo CascoTotaal

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.