20200129-CascoTotaal-DOW-Kennedylaan-Terneuzen-9370___media_library_original_1920_750

Projectgegevens

Projectnaam

Tiny Houses Dow Terneuzen

Locatie

Terneuzen

Afnemer

Kennedy West Vastgoed BV

Opleverdatum

2018

Gebruikt product

Op maat gemaakte casco woningen

Doelgroepen

Woningcorporaties
Gemeenten

Tiny Houses Dow Terneuzen

Er zijn 40 tiny houses geplaatst voor arbeidsmigranten in Terneuzen.

De van der Peijlstraat in Terneuzen is sinds het najaar van 2018 in totaal 40 Tiny houses rijker. Kennedy West Vastgoed BV is de initiatiefnemer van het nieuwe concept van wonen op een klein oppervlakte waar het complete woonprogramma in zit. De mensen die in deze woning zullen trekken zijn o.a. expats, die veelal alleen en voor bepaalde tijd naar Terneuzen komen. Bouwgroep Peters en aannemersbedrijf Van Der Poel zijn verantwoordelijk voor de bouw van de tiny houses. Samen met de aannemer zijn de 40 woningen binnen een tijdsbestek van zes weken geplaatst op locatie.

 

Compleet en flexibel woonprogramma

De tiny houses staan voor optimaal woonplezier op slechts 30 m2. Het huis bestaat uit één modulair woonelementen en vormt het complete woonprogramma. Het woonprogramma bevat woonkamer, keuken, badkamer en één slaapkamer. Acht van de 40 casco’s bevat ook nog een verdieping. Hierdoor hebben deze casco’s een slaapkamer extra op de verdieping. 

Locatie

 

 

De tiny houses in Terneuzen zijn de eerste serie van meer dan tien woningen in Zeeland. Er  zijn redelijk wat gemeenten die geïnteresseerd zijn in deze nieuwe ontwikkeling. Zo zijn er onder andere in gemeente Middelburg vier tiny houses gerealiseerd. De tiny houses zijn een erg geschikte oplossing voor de huisvesting van arbeidsmigranten, maar ook voor starters die alleen of samen gaan wonen. Het betonnen casco zorgt voor het hoge comfort in de woningen, waardoor de woonbeleving ideaal is. 

Logo CascoTotaal

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.