Casco-totaal-3480

Projectgegevens

Projectnaam

Noordzee Resort Vlissingen

Locatie

Vlissingen

Afnemer

Noordzee Resort Vlissingen

Opleverdatum

2019

Gebruikt product

Op maat gemaakte casco woningen

Doelgroepen

Bouwbedrijven/aannemers
Beleggers

Noordzee Resort Vlissingen

In 2019 hebben wij 31 elementen geproduceerd die samen voor negentien prachtige vakantievilla’s zorgen.

Noordzee Resort Vlissingen is gelegen aan de boulevard en op loopafstand van het strand en de stad Vlissingen. Samen met Bouwgroep Peters en Buro Salt Realiseerden wij in 2019 negentien prachtige vakantievilla’s ter uitbreiding van het bestaande vakantiepark.

Opbouw

In totaal hebben wij 31 elementen geproduceerd die samen voor negentien villa’s, voor vier of zes personen zorgen. Noordzee Resort Vlissingen heeft voor onze prefab bouwmethode van beton gekozen, omdat dit minimale overlast veroorzaakt op locatie en het een snelle en flexibele oplossing is. Deze manier van bouwen, gecombineerd met de gebruikte materialen zorgt voor een zeer hoogwaardig resultaat, waardoor er luxe vakantievilla’s zijn gevormd met veel wooncomfort en een gezellige sfeer.

Locatie

 

Aanpak

Wij kunnen met trots terugkijken op een mooi project wat op fantastische wijze is uitgevoerd. De vakantievilla’s opgebouwd uit verschillende 3D-betonelementen zorgen door middel van een houten afwerking aan de buitenkant voor een rustieke en luxe uitstraling die helemaal in het strandthema van de Nolle in Vlissingen passen. Door het gebruik van 3D-betonelementen is de bouwtijd van deze recreatievilla’s veel korter dan de traditionele bouw. De bouwmethode met steenachtige materialen zorgt voor een comfortabel robuust woongevoel en de combinatie met goede isolatiematerialen en mooie afwerking versterken dit nog eens.

De Nolle bootst een prachtig strandlandschap na waar onze casco’s compleet tot hun recht komen. De huisjes bieden verblijf aan vier of zes personen en zijn uitgerust met twee of drie slaapkamers, elke slaapkamer is voorzien van een aparte badkamer. Ze beschikken daarnaast over een ruimte woonkamer en keuken waardoor ze de naam villa echt verdienen.