Casco-totaal-6656

Projectgegevens

Projectnaam

Beach Houses Noordzee Beach Village

Afnemer

Roompot

Opleverdatum

2017

Gebruikt product

Op maat gemaakte casco woningen

Doelgroepen

Bouwbedrijven/aannemers
Beleggers

Beach Houses Noordzee Beach Village

Productie 40 betonelementen voor 40 beachhouses aan de kust van Nieuwvliet

Roompot Vakanties heeft gekozen voor prefab strandhuizen, omdat deze duurzaam, efficiënt en flexibel zijn. De woningen zijn gemaakt uit 3D-betonelementen. Het voordeel van ons prefab concept is dat de beach houses ten alle tijden verplaatst kunnen worden. Wij vinden het ontwerp, in samenwerking ontworpen met Roompot Projects, zeer fraai. Frisse strandhuisjes met grote ramen voor een heerlijk met licht gevulde woonkamer. Het voelt net alsof je buiten bent.

 

Frisse en lichte uitstraling

Kenmerkend is de alom aanwezige strandstijl van Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad met een frisse en lichte uitstraling. Met prachtige stranden, de lange kustlijn tot aan België, en bijzondere natuurgebieden heeft deze locatie veel te bieden. Grote raampartijen, terrassen, pergola’s en overkappingen halen de buitenwereld naar binnen. Zo staan de woningen in verbinding met hun omgeving. De beach houses hebben een woonkamer met grote ramen, een buitenterras, één slaapkamer met badkamer op de begane grond en één slaapkamer op de verdieping. In een Beach House kunnen vier personen verblijven.

Locatie

 

Prefab bouwen

Een Beach House is opgebouwd uit één prefab betonnen element. Dit element is in samenwerking met Bouwgroep Peters compleet afgebouwd in de fabriekshal op de productielocatie in Terneuzen. Met het strand slechts op enkele meters afstand, is het vanzelfsprekend dat de uitstraling van de beach houses geheel in stijl is en zich richt op het strand en het duinlandschap. De buitenafwerking bestaat uit natuurlijke materialen zoals eikenhout en een zink-look dakbedekking. Op deze manier hebben de beach houses zowel een authentieke strandhuisuitstraling als een solide en robuuste basis van beton. 

Logo CascoTotaal

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.