Casco-totaal-3509.jpg-LR

U bent bij ons aan het juiste adres

Woningcorporaties

Flexibel en efficiënt

Met onze module creëren wij flexibel inzetbare elementen die alle luxe en comfort bieden van een volwaardige woning. De elementen zijn volledig van beton. Hierdoor beschikken ze over een erg lange levensduur. Qua architectuur zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos. Het betonnen element kunt u zien als een blanco canvas. Het vormt de basis voor uw bouwproject en biedt alle mogelijkheden om uw visie tot uiting te brengen. De afwerking vindt plaats in onze loods waar het casco verschillende werkstations passeert. Dit kunt u vergelijken met de auto-industrie. Onze bouwmethode is snel, flexibel en efficiënt.

Maatwerk of standaard ontwerpen

Naast de volledige vrijheid in ontwerp en woningtype heeft CascoTotaal een aantal standaard woningen onder de naam Spero. Spero is een serie woonconcepten die door CascoTotaal, in beproefde samenwerking met deskundige partners, is ontwikkeld. De basis is kennis en ervaring. De concepten hebben een slim ontwerp, zijn toekomstbestendig en energiezuinig, voldoen aan alle geldende eisen en spelen in op de vraag naar vernieuwing van het woningaanbod.

Energiezuinigheid

Het bouwbesluit stelt eisen aan de energiezuinigheid van nieuwe woningen. De maat voor energiezuinigheid heet Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC). De geldende eis is EPC 0,4. Elke woning wordt standaard aangeboden met een EPC-waarde van 0,4, maar kan ook uitgevoerd worden met een EPC-waarde van 0,0 en zelf -0,4. Verder zijn BENG (bijna energieneutrale gebouwen) en NOM (nul-op-de-meter) mogelijk.